Utvekslingsutfordring

06.06.2012 @ 11:49 i Utveksling 0 kommentarer

 Tenkte siden jeg ikke blogget i går og siden jeg har tid til å blogge nå så kan jeg hive inn en "Utvekslingsutfordring"!

Hvor skal du dra på Utveksling?
Jeg skal rett over dammen til U to the S to the A!

Hvilken organisasjon reiser du med?
Jeg reiser med EF, eller Education First. Fantastisk organisasjon med utrolig behjelpelige ansatte. 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp? 
Jeg har egentlig ikke noen spesielle ønsker, bortsett fra i nærheten av Richland der tanten og onkelen min bor. Sånn egentlig er det uansett hvor jeg havner så lenge jeg liker familien, men hadde ikke sagt neitakk til New York, Washington, California eller Arizona. Men vi får vente og se.

Har du fått familie eller gjort stats-/regionsvalg?
Nei og nei. Jeg ville ikke ta verken stats- eller regionsvalg nemlig fordi jeg vil la alle mine muligheter være åpne slik at de kan finne den perfekte vertsfamilien for meg. Gleder meg masse til å kunne si "Jeg har fått familie!".

Skal du på forberedelsesleir?
Skal dessverre ikke på noe camp før utvekslingsåret, men tror jeg kommer til å være minst like forberedt på året mitt i utlandet som camp-deltagerne.

Hva gleder du deg mest til?
Gleder meg til absolutt alt! Oppholdet, møte familien, få nye venner, oppleve skikkelig amerikansk "school spirit", prom, homecoming++
Kunne fortsatt i det uendelige. Kommer til å bli the year of my dreams. 


Hva gruer du deg mest til?
Forlate familien min og vennene mine. Kommer garantert til å savne gamle rutiner etterhvert, jeg blir mest sannsynlig å legge på meg og det blir nok å komme dager hvor jeg angrer på at jeg dro. Men til tross for alt dette kommer jeg til å ha enda mer å glede meg til. Gruer meg også til jeg blir 18 og faktisk ikke har muligheten til å kunne ta min første lovlige øl. Høres ut som en alkoholiker da men er jo ganske stas her hjemme å kunne ta seg ei pils eller noe når man faktisk har fylt 18. Ellers blir det også litt kjipt og ikke kunne ta lappen med en gang du er 18.


Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?
Jeg driver ikke på med noe sport, og har ikke gjort det på mange år, bortsett fra ridning. Jeg kommer nok til å prøve meg på en eller annen sport der nede, men er enda usikker på hvordan. Kanskje vollyball, eller tennis, eller kanskje svømming? Hvem vet, kanskje jeg kan holde på med hest der nede. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er noe spesielt glad eller flink i lagsport, så tror ikke jeg kommer til å starte med det.
Hva kommer du til å savne mest?
Som alle andre kommer jeg selvfølgelig til å savne familien min, vennene mine og gamle rutiner. Kommer også til å savne hjemmet mitt, friheten jeg har her hjemme, den lille byen min og god, gammeldags norsk mat.

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?
Har ikke bestilt noe eller har noe i boks, men jeg krysser virkelig fingrene for at jeg greier å knø meg til Hawaii med bestevenninna mi.

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt.
New York, sånn som alle andre, Hawaii, tanta og onkelen min i Richland og kanskje California.

Tror du dette blir et bra år? 
Dette året kommer til å bli mitt drømmeår! Året blir så bra som du gjør det til selv, og det kommer til å bli fantastisk, uansett. Kan virkelig ikke vente med å starte dette året.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits