AMERICAN HAPPINESS

12.08.2012 @ 05:49 i Utveksling 2 kommentarer

I'm still alive everyone!

Neida, skal ikke skrive på engelsk. Tenkte bare å springe innom med en liten update til dere. I dag har jeg vært på stranden med Kathy, noen venner av henne og 6 andre utvekslingsstudenter. Superkoselig gjeng, tror nok jeg kommer til å trives her! Har blant annet møtt 3 norske etter den 1 og en halve dagen jeg har vært her, og jeg skal gå på skole med to av dem. Så hele dagen startet på stranden, hvor jeg og en som heter Fredrik og en som heter Oscar dro å spiste og bare chillet sammen. Senere dro jeg og Fredrik på et Outlet-mall opplegg der jeg fikk shoppet litt klær, parfyme, en bag ++ for så å dra ut å spise med alle studentene senere.

Herregud, jeg kom frem i går på dagen, og jeg skulle egentlig vært her i overigår, men presterte faktisk å miste det siste flyet mitt, så måtte overnatte i San Fransisco. Bare jeg som greier noe sånt...
MEN nå skal jeg hive på meg litt sminke, så skal jeg ut på kino med gutta boyzzz liksom, funfunfun. Beklager så masse for et helt skada innlegg, men jeg er småstressa og litt trøtt, såeeeeh.

Chillet med The Huger Games på flyet fra London til San Fransisco ♥
Beste grønne teen i hele verden!


Bilder jeg tok av skolen når vi va der og planla timeplanene våre.

Og til slutt, stranden vi var på. Den var utrolig nydelig, ikke for mange mennesker og ikke over-ekstremt-hjelp-jeg-kan-ikke-bade-i-dette kaldt i vannet, så jeg overlever!

Meeen, kinoen og guttene venter såeh CYA!

- xoxo Norwegian girl, eheheheh

 

2 kommentarer

Postet av: Lina

Heldig du som får kjøre over Golden Gate !
Dato: 14.08.2012 Tid: 03:05 URL:

Postet av: ingridhagholtiusa

Lina: æ e meget førnøyd! :-D
Dato: 14.08.2012 Tid: 05:53 URL: http://ingridhagholtiusa.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits