SIX FLAGS, UNIVERSAL OG HOLLYWOOD

18.08.2012 @ 06:22 i Utveksling 2 kommentarer

JEG ER I LIVE! Og lever i beste velgående.

Har vært super busy de siste dagene, har vært i L.A, Six Flag, har hatt masse skolegreier som måtte fikses, første skoledag++ Det er helt crazy!
I dag var første dagen på på skolen hvor vi hadde timer, eller vi fikk introduksjon av alle fagene vi skal ha dette semesteret, ufattelig mange kule lærere som får alt til å virke lett! Samtidig tror jeg dette kan bli et ganske så tungt år, siden vi får mye arbeid, prosjekter, lekser og pop-quizzes. Skal vel greie det på et eller annet vis, alle lærerne var veldig forståelsesfulle med tanke på at jeg og noen andre er utvekslingsstudenter, og kanskje ikke er like forberedte eller gode i engelsk som andre.

Ellers har jeg vært i L.A, på Universal Studios og Six Flags! Dro sammen med noen andre utvekslingsstudenter og en vertsfar, så først var vi på Six Flags, så dro vi til L.A bare for å se litt rundt og ta noen bilder fremfor Hollywood-skiltet. Mario, vertsfaren til ei jente her nede var sjåfør for dagen, utrolig hyggelig mann! Jeg presterte faktisk å bli litt våt når vi var på Six Flags på grunn av den ene karusellen, så insulinpumpen min sluttet å funke. Det ble ganske krise siden jeg ikke fikk insulin i kroppen, men Mario greide heldigvis å få kontroll på situasjonen og alt fikset seg. Kan jo informere om at pumpen funker igjen, og alt går bra!

Den ene karusellen vi tok, den går 400 feet opp i været, helt siiiiiick!

Meg og Teresa opp-ned da, siden jeg ikke fikk snudd bildet.

Six Flags, bildet tatt fra bilen. Tok mer eller mindre ALLE karusellene. Skummelt.Så morgendagen blir tilbrakt på stranden sammen med andre studenter i fint vær! Da blir det tanning og kos, hvis jeg er heldig så blir flass-flekkene på skuldrene mine å forsvinne etterhvert.
Skal prøve å gi dere en update i morgen på hvordan det går. Så nå står Pretty Little Liars, en flaske vann og pysjamas på menyen så er det nattinatt.

SNAKKES! 


 


2 kommentarer

Postet av: ingrid hagholt

så godt å se at du trives og har det bra <3
Dato: 20.08.2012 Tid: 00:37 URL: http://ingridhaagholt.blogg.no

Postet av: ingridhagholtiusa

ingrid hagholt: hææ?? kem som e på den andre bloggen min?!
Dato: 21.08.2012 Tid: 06:33 URL: http://ingridhagholtiusa.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits