Long time, no see

30.08.2012 @ 08:15 i Blogg 0 kommentarer

Heisann allihopa!

Joda, jeg har faktisk blitt litt svensk den lille tiden jeg har vært her nede, takket være super-svenske-vennen Kajsa
Anywaaaays, har skjedd litt av hvert siden jeg blogget sist, altså 10 dager siden +/-. Har blant annet hatt min første skade her i USA, som gjorde at jeg måtte på sykehuset!

Det som skjedde var at jeg var hos Kajsas velkomstfamilie sammen med henne og vi skulle ut sammen med v.moren og ri. Både jeg og Kajsa gledet oss skikkelig siden vi skulle først ut å ri, så dra å shoppe litt skolesaker ++ på Pismo Outlet. Så vi dro og hentet hestene sammen med Vanessa* og knøt dem fast i gjerdet, jeg spurte Vanessa om jeg skulle knyte en sikkehetsknute** men hun sa at det ikke var nødvendig siden hestene var så rolig og snille. Plustelig klikker det for hesten til Vanessa, som står bundet rett ved siden av min hest og han kommer seg ikke løs siden vi bare surret tauet rundt en jernstolpe. Hesten min, som jeg sto ved siden av ble også livredd, så han begynner å skal rive selg løs, og drar med seg store deler av metallgjerdet siden han ikke kommer seg løs, han steiler og drar, og løper rett i meg. Dette resulterer i at jeg tar tak i gjerdet med venstre hånd, og på et eller annet magisk vis får jeg fingeren i mellom den "snurren", som er surret rundt metallgjerdet, så hver eneste gang hesten rykker med hodet, strammer tauet hardt rundt tommelen og metallgjerdet. Jeg klarte ikke å komme meg løs før det var gått 1-2 minutter, og da måtte vi springe på kjøkkenet og kjøle den ned. Så hev vi oss i bilen og kjørte på sykehuset. Og dette er jo Amerika, så vi måtte fylle ut masse skjemaer osv. og det tok så lang tid at når vi var ferdig så gjorde det ikke så vondt lenger, så vi dro bare hjem. Knakk den heldigvis ikke, men jeg "misplaced it" eller hva dem nå sa. Så nå sitter jeg her med 1 stk. blå og hoven tommel, som jeg ikke kan bevege på.

Sånn bortsett fra det så er jeg flyttet til en permanent familie nå! Bor sammen med alenemoren Irene, datteren Dalice og sønnen Dakota. Dalice er 16 år, altså 96-er, og Dakota tror jeg er 14 eller 15 år. Kjempesøt familie som jeg trives veldig hos. Er veldig førnøyd at jeg fikk en v.søster på rundt min egen alder, er mye lettere å få seg venner da, og jeg vet at jeg alltid har henne her uansett.
Så imorgen (fredag) skal vi til L.A og se en konsert med et boyband som heter IM5 tror jeg. Sykt kult coverband, som jentene her digger. Skal sammen med Dalice og 4-6 venner av henne, så det kan jo bli kult. På lørdag skal jeg kanskje til SLO***, og senere sitte barnevakt for broren til Kathy sammen med Dalice og tjene litt $$$. Og på søndag igjen skal vi p noe som heter "The Grad" tror jeg, er noe disco-lignende for folk under 21 tror jeg, er virkelig ikke helt sikker, men blir gøy sammen med jentene uansett!

Beste i verden! Starbucks Passion Iced Tea Lemonade, sweetened ♥ ♥  ♥  Også er den jo rosa da, stort pluss!

Tommelen rett etter ulykken, hadde ikke rukket å få den fancy blåfargen den har den dag idag.

Skal forhåpentlig vis se Mac Miller live i September!!


Tok meg en joggetur rund i området i går (onsdag), fant mange søte, små gater som minner om Wisteria Lane.


Verdens beste familie ♥ Dette er min velkomstfamilie, + to andre studenter.
Fra venstre: Meg, Kathy, Craig, Eric****, Kelly*****, Kajsa
Nede fra venstre: Kyle****** og Tak

*Vanessa var vertsmoren/velkomstfamilien til Kajsa.
** Sikkerhetsknute er en knute man bruker når man binder hester fast, slik at du kan dra i en ende av tauet og hestene er løse og kan løpe avgårde.
*** SLO = St. Luis Obispo, en by i nærheten av Santa Maria
**** Eric, kjæresten til dattera til Kathy
***** Dattera til Kathy 
****** Sønnen til Kathy
JA JEG ELSKER STJERNER!

♥SNAKKES 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits