I couldn't get through Mondays without knowing you're equally miserable

11.09.2012 @ 08:24 i Utveksling 0 kommentarer

Det er virkelig vanskelig å beskrive mitt hat for mandager godt nok skriftlig. Etter en super helg er det vanskelig å dra seg tilbake på skolebenken, der det arbeid, arbeid og mer arbeid.
Det er en hard overgang fra norsk til amerikansk skole. På skolen jeg går på nå så bruker vi ikke datamaskiner, vi får lekser i mer eller mindre alle fagene hver dag og det blir automatisk vanskeligere når det er på et fremmed språk. I tillegg så er jo jeg vant til å gå på skolen fra klokke 08:00 til 13:30 i Norge, her i USA er det fra 07:45 til 14:30. Det er i grunn ikke så stor forskjell, men jeg skal love dere det merkes. Men jeg overlever, og dette begynner og bli hverdagen min, og jeg kunne ikke hatt det bedre i et annet land.
Jeg har en super familie, med søsken jeg er blitt kjempeglad i og verdens greieste vertsmor. Jeg føler meg virkelig hjemme her, og jeg er veldig lik familien min. Vertsmor Irene har flere ganger sagt at man skulle tro jeg var hennes egen datter siden jeg er så lik henne og ungene hennes i oppførsel, noe jeg tar som et godt tegn.

Ellers var jeg i SLO og shoppet litt på lørdagen. Fikk med meg to kjoler, et par sko og litt andre småting jeg kan bruke når vi har kirkedag/pyntedag på skolen, hvis jeg skal i kirken eller hvis jeg har noen andre grunner til å pynte meg. Etter et par timers shopping i SLO var det rett hjem og pakke ned den mest crazy sminken jeg eier, siden jeg skulle overnatte hos Kendra sammen med v.søster og mange andre jenter siden det var årets første "dance" på skolen. Det var 'Blacklight dance' så alle tok på seg klær i hvitt og neonfarger, sminket seg med masse glitter og klippet opp glowsticks og tok det flytende innholdet over hele kroppen. Dansen var helt OK, DJ'en var ikke den beste og alle freshmen-kidsa var ganske kleine, så mange gikk bare rundt og var awkward, MEN det måtte jo oppleves.

Søndagen brukte jeg på å være alene og sove. Jeg hadde ganske mye hjemlengsel, og det som hjelper MEG meg min hjemlengsel er å sove, for da slipper jeg å tenke på de hjemme. Så jeg skypet med mamma, ryddet rommet og sov. Jeg hadde også "misplaced" et smykke jeg fikk av mamma før jeg dro, som jeg også har forlovelsesringen hennes på, så jeg var kjemperedd og superlei meg siden jeg ikke fant det. Har heldigvis funnet det nå, og har lovet meg selv at jeg ikke skal ta det av med mindre jeg  og hvis det har seg sånn at jeg må ta det av, så skal jeg legge det en trygg plass hjemme.

Så nå skal jeg legge meg ned med US History-boka og lese til en helt grusomt, vanskelig prøve vi har i morgen. Jeg skjønner rett og slett ingenting i det faget.
Har også skypet med broren min og Helle i dag, var veldig koselig å høre stemmene til begge to. Har ikke snakket med Andreas på en stund, så vi fikk snakket i rundt en halvtime før han måtte gå siden han skulle på skolen. Savner han masse ♥ Håper vi får snakket mer senere, og kanskje snakke litt oftere! Men nå roper senga og boken på meg, så vi får se om jrg ikke får blogget i morgen!


(sidenote: masse random bilder siden jeg ikke har overført de nyeste. Latskap amen♥)

♥ SNAKKES

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits