FEEL SO CLOSE TO YOU RIGHT NOW

20.09.2012 @ 07:11 i Blogg 0 kommentarer

Bow your heads for this mornings prayer and plagde.

Sånn starter hver eneste dag, bortsett fra helgene her i Amerika. Jeg kommer til å være den nye Jomfru Maria når jeg kommer hjem altså, elsker virkelig religionsklassen som jeg har hver morgen ♥♥♥
JK.
Gidder i grunn ikke å beklage for dårlig blogging, for det er min blogg, mitt liv, whatever. Men kan jo informere alle om at jeg har det supert her i Amerika! Har de beste vennene, beste familien, en OK skole++ Har som regel alltid masse å gjøre, men bruker fremdeles store deler av dagen på å gjøre lekser og sove siden jeg legger meg sjuukt seint på kveldene, snakker jo med vennene hjemme i gamlelandet Noreg! Ellers så bruker jeg helgene på å være sammen med jentegjengen. Forrige helg var jeg på stranden med jentene og noen andre u.studenter, spiste middag med "gjengen" og var bare sosial, rett og slett. Sånn bortsett fra det har jeg brukt ganske mye penger, så nå blir det skjerpings! Jeg svidde av noen 100-lapper i dag (i norske kroner selvfølgelig), men det var høyst nødvendig vil iallefall jeg si. Neste helg skal jeg, søster Dalice og ei som heter Sam på konsert med dubstep-DJ'en Borgore, og jeg MÅTTE ha noen nye klær jeg kan ha på meg. Det eneste som eksisterer i klesskapet mitt er "school appropriate", altså lange bukser, skjorter med "collars" og langarmede skjorter, goså med collars da selvfølgelig... Dumme dresskode.
Så gikk til innkjøp av en rosa skjorts og en blondetopp, skikkelig søtt! Den rosa skjortsen overtalte jeg meg selv at jeg måtte ha siden folk på slike konserter som oftest kler seg HELT crazy, så jeg vil ikke være den eneste som er helt svart/hvitt, og fordi YOLO vet dere.

Har også fått pakke fra mamma(♥), var i syvende himmel da jeg fant den ved døra vår. Fikk masse ymse greier, blant annet norsk sjokolade! Herregud, som jeg skrev på facebook; nådde seriøst nirvana!
Skal se om jeg ikke greier å komme med oppdateringer litt oftere, men det som er problemet er at livet mitt er ikke så ufattelig spennende her i Amerika, er liksom akkurat som hjemme, bortsett fra at jeg er på en større, varmere plass med nye mennesker. Jeg er et kjedelig menneske.
Men jeg venter på noen greier i posten fra eBay, så det blir innlegg når jeg får greiene! Hahaha, ikke det at dere hjemme bryr dere om det, menmen dere får overleve.

 
Best ♥ Kendra, meg, Dalice, JJ og Jes, og Vanessa var der også, hun bare var ikke med på bildet.

Ble bildekollasjer, så slipper det å bli så mange bilder! Det er blant annet bilder av jeg som trener (oh yes!!), skilpaddene vi har fått oss, pakke som jeg fikk fra mamma, mat, den obligatoriske skolebussen og litt annet random! Elsker forresten konsertantrekket jeg har kjøpt ♥ lovelovelove life.

 SNAKKES!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits