Kategori: Blogg

FEEL SO CLOSE TO YOU RIGHT NOW

20.09.2012 @ 07:11 i Blogg 0 kommentarer

Bow your heads for this mornings prayer and plagde.

Sånn starter hver eneste dag, bortsett fra helgene her i Amerika. Jeg kommer til å være den nye Jomfru Maria når jeg kommer hjem altså, elsker virkelig religionsklassen som jeg har hver morgen ♥♥♥
JK.
Gidder i grunn ikke å beklage for dårlig blogging, for det er min blogg, mitt liv, whatever. Men kan jo informere alle om at jeg har det supert her i Amerika! Har de beste vennene, beste familien, en OK skole++ Har som regel alltid masse å gjøre, men bruker fremdeles store deler av dagen på å gjøre lekser og sove siden jeg legger meg sjuukt seint på kveldene, snakker jo med vennene hjemme i gamlelandet Noreg! Ellers så bruker jeg helgene på å være sammen med jentegjengen. Forrige helg var jeg på stranden med jentene og noen andre u.studenter, spiste middag med "gjengen" og var bare sosial, rett og slett. Sånn bortsett fra det har jeg brukt ganske mye penger, så nå blir det skjerpings! Jeg svidde av noen 100-lapper i dag (i norske kroner selvfølgelig), men det var høyst nødvendig vil iallefall jeg si. Neste helg skal jeg, søster Dalice og ei som heter Sam på konsert med dubstep-DJ'en Borgore, og jeg MÅTTE ha noen nye klær jeg kan ha på meg. Det eneste som eksisterer i klesskapet mitt er "school appropriate", altså lange bukser, skjorter med "collars" og langarmede skjorter, goså med collars da selvfølgelig... Dumme dresskode.
Så gikk til innkjøp av en rosa skjorts og en blondetopp, skikkelig søtt! Den rosa skjortsen overtalte jeg meg selv at jeg måtte ha siden folk på slike konserter som oftest kler seg HELT crazy, så jeg vil ikke være den eneste som er helt svart/hvitt, og fordi YOLO vet dere.

Har også fått pakke fra mamma(♥), var i syvende himmel da jeg fant den ved døra vår. Fikk masse ymse greier, blant annet norsk sjokolade! Herregud, som jeg skrev på facebook; nådde seriøst nirvana!
Skal se om jeg ikke greier å komme med oppdateringer litt oftere, men det som er problemet er at livet mitt er ikke så ufattelig spennende her i Amerika, er liksom akkurat som hjemme, bortsett fra at jeg er på en større, varmere plass med nye mennesker. Jeg er et kjedelig menneske.
Men jeg venter på noen greier i posten fra eBay, så det blir innlegg når jeg får greiene! Hahaha, ikke det at dere hjemme bryr dere om det, menmen dere får overleve.

 
Best ♥ Kendra, meg, Dalice, JJ og Jes, og Vanessa var der også, hun bare var ikke med på bildet.

Ble bildekollasjer, så slipper det å bli så mange bilder! Det er blant annet bilder av jeg som trener (oh yes!!), skilpaddene vi har fått oss, pakke som jeg fikk fra mamma, mat, den obligatoriske skolebussen og litt annet random! Elsker forresten konsertantrekket jeg har kjøpt ♥ lovelovelove life.

 SNAKKES!

 

 

Long time, no see

30.08.2012 @ 08:15 i Blogg 0 kommentarer

Heisann allihopa!

Joda, jeg har faktisk blitt litt svensk den lille tiden jeg har vært her nede, takket være super-svenske-vennen Kajsa
Anywaaaays, har skjedd litt av hvert siden jeg blogget sist, altså 10 dager siden +/-. Har blant annet hatt min første skade her i USA, som gjorde at jeg måtte på sykehuset!

Det som skjedde var at jeg var hos Kajsas velkomstfamilie sammen med henne og vi skulle ut sammen med v.moren og ri. Både jeg og Kajsa gledet oss skikkelig siden vi skulle først ut å ri, så dra å shoppe litt skolesaker ++ på Pismo Outlet. Så vi dro og hentet hestene sammen med Vanessa* og knøt dem fast i gjerdet, jeg spurte Vanessa om jeg skulle knyte en sikkehetsknute** men hun sa at det ikke var nødvendig siden hestene var så rolig og snille. Plustelig klikker det for hesten til Vanessa, som står bundet rett ved siden av min hest og han kommer seg ikke løs siden vi bare surret tauet rundt en jernstolpe. Hesten min, som jeg sto ved siden av ble også livredd, så han begynner å skal rive selg løs, og drar med seg store deler av metallgjerdet siden han ikke kommer seg løs, han steiler og drar, og løper rett i meg. Dette resulterer i at jeg tar tak i gjerdet med venstre hånd, og på et eller annet magisk vis får jeg fingeren i mellom den "snurren", som er surret rundt metallgjerdet, så hver eneste gang hesten rykker med hodet, strammer tauet hardt rundt tommelen og metallgjerdet. Jeg klarte ikke å komme meg løs før det var gått 1-2 minutter, og da måtte vi springe på kjøkkenet og kjøle den ned. Så hev vi oss i bilen og kjørte på sykehuset. Og dette er jo Amerika, så vi måtte fylle ut masse skjemaer osv. og det tok så lang tid at når vi var ferdig så gjorde det ikke så vondt lenger, så vi dro bare hjem. Knakk den heldigvis ikke, men jeg "misplaced it" eller hva dem nå sa. Så nå sitter jeg her med 1 stk. blå og hoven tommel, som jeg ikke kan bevege på.

Sånn bortsett fra det så er jeg flyttet til en permanent familie nå! Bor sammen med alenemoren Irene, datteren Dalice og sønnen Dakota. Dalice er 16 år, altså 96-er, og Dakota tror jeg er 14 eller 15 år. Kjempesøt familie som jeg trives veldig hos. Er veldig førnøyd at jeg fikk en v.søster på rundt min egen alder, er mye lettere å få seg venner da, og jeg vet at jeg alltid har henne her uansett.
Så imorgen (fredag) skal vi til L.A og se en konsert med et boyband som heter IM5 tror jeg. Sykt kult coverband, som jentene her digger. Skal sammen med Dalice og 4-6 venner av henne, så det kan jo bli kult. På lørdag skal jeg kanskje til SLO***, og senere sitte barnevakt for broren til Kathy sammen med Dalice og tjene litt $$$. Og på søndag igjen skal vi p noe som heter "The Grad" tror jeg, er noe disco-lignende for folk under 21 tror jeg, er virkelig ikke helt sikker, men blir gøy sammen med jentene uansett!

Beste i verden! Starbucks Passion Iced Tea Lemonade, sweetened ♥ ♥  ♥  Også er den jo rosa da, stort pluss!

Tommelen rett etter ulykken, hadde ikke rukket å få den fancy blåfargen den har den dag idag.

Skal forhåpentlig vis se Mac Miller live i September!!


Tok meg en joggetur rund i området i går (onsdag), fant mange søte, små gater som minner om Wisteria Lane.


Verdens beste familie ♥ Dette er min velkomstfamilie, + to andre studenter.
Fra venstre: Meg, Kathy, Craig, Eric****, Kelly*****, Kajsa
Nede fra venstre: Kyle****** og Tak

*Vanessa var vertsmoren/velkomstfamilien til Kajsa.
** Sikkerhetsknute er en knute man bruker når man binder hester fast, slik at du kan dra i en ende av tauet og hestene er løse og kan løpe avgårde.
*** SLO = St. Luis Obispo, en by i nærheten av Santa Maria
**** Eric, kjæresten til dattera til Kathy
***** Dattera til Kathy 
****** Sønnen til Kathy
JA JEG ELSKER STJERNER!

♥SNAKKES 

INNKJØP 08.06.12

08.06.2012 @ 20:39 i Blogg 0 kommentarer

Fikk både lønning og feriepenger i dag så lot meg selv shoppe litt på Kicks etter skolen. Ble noen småting og en singlet, og bankkontoen min mangler 1000kr.
Jippi for ferielønn!

Veet Hair Minimising Body Lotion // I love... mango & papaya body scrub // I love... mango & papaya shower gel
Bama Silky Comfort // Ralph Lauren 1, the big pony collection // O.P.I Nail Lacqer "Kiss me on my tulips"
Make Up Store Cover All Mix concealer // Cotton Pads by H&M // Cotton Stick by H&M // Cleansing Wipes by H&M

Kjøpte alle disse herlige produktene, elsker virkelig alle produktene, spesielt parfymen, lukter virkelig himmelsk!
Kjøpte singleten under også på Urban for 99kr, var salg der inne så måtte slå til.

Den er egentlig ganske rar på, men likte fargene så godt og den er så baggy at den kommer garantert til å bli deilig å bare hive over bikini og en skjorts ellernoe for å dra på stranden.
Sommer i mitt ♥


 

Velkommen til min blogg!

28.10.2011 @ 09:08 i Blogg 3 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits