Kategori: Hverdag

hektaaaa

25.09.2012 @ 08:03 i Hverdag 0 kommentarer

Sangen som går på repeat på spotify heleeeee tiden! Elsker den, dritdigg å trene til.

Skulle bare stikke innom og si at det skjer fremdeles lite her. Jogget meg en tur til CVS idag, handlet inn litt diverse mat, blandt annet rug-knekkebrød! Så fra nå av blir det rug-knekkebrød med leverpostei/svolværpostei som skolemat, begynner å bli sånn passe lei junk og usunn mat, så nå er det full skjerpings! Kjøpte også noen grenola-bars og Arizona-te, yumyum ♥
Ellers har dagen gått til skole, lekser, jogging og skyping med mamma, vi fikk ikke skypet igår så tok det igjen idag.
Sånn helt off topic; GLEDER MEG SÅ SIIIIIIICK masse til helgen! Skal som jeg har nevnt tidligere på Borgore-konsert, altså dupstep/rave-konsert sammen med Dalice, Sam og kjæresten til Sam + noen kompiser tror jeg. Kommer til å bli helt sjukt rått, har ikke vært på en skikkelig konsert siden jeg kom hit, så er vel på tide! Råder alle til å sjekke ut Borgore, eller kanskje ikke alle.. Ganske fyfy-tekster på noen av sangene, og musikken er ganske spesiell, men kommer til å bli gøy. Sam har vært på en Borgore-konsert før og sier det er dritkult.
Bare fordi jeg har null bilder å dele med dere, og jeg elsker brotips.
Nå skal jeg legge meg ned og sove, opp litt tidlig imorgen, og klokken er faktisk 23:00 her! Sent liksom x'DD

♥ SNAKKES 

Forsmak på USA-reise

16.07.2012 @ 01:20 i Hverdag 2 kommentarer

HEIHÅ FOLKENS!

Nå har jeg plassert stumpen ned i senga for å slappe av litt før jeg skal fortsette å arbeide som en Gud. I morgen klokken 06:15 skal jeg og broren min nemlig kjøre til Bergen-by! Vi skal kjøre ned fordi han og kjæresten skal flytte dit for å studere, og han kommer til å bo der kjempelenge, så kommer til å bli herlig med litt kvalitetstid før vi drar hver vår vei. Ellers så skal vi kjøre i to dager, den første dagen skal vi kjøre i 14 timer, altså til Trondheim og dagen etterpå skal vi kjøre den siste distansen til Bergen.

Kjempebra iPhone-kvalitet.

Så nå skal jeg pakke en koffert med saker som skal vare i 1 uke, og jeg SLITER med å ikke overpakke. Er skikkelig dårlig til å pakke, siden jeg tenker alltid "Enn hvis jeg får bruk for dette?" så slenger jeg det i kofferten. Dette er jo bare en liiiiiiiten forsmak på hvordan det blir å pakke for 10-12 måneder i USA. Blir aldri å greie dette...
Men nå skal jeg pakke videre og etter det skal jeg prøve å få et par timer på øynene.
Snakkes sikkert i morgen da ♥ 

Edit: Dette skulle postes tidligere i dag, men så glemte jeg det siden jeg dro ut å lodet sammen med Øyvind! Gøygøygøy, har opplevd spennende Narvik på nytt liksom. Jippi!
 

"Hmm, tørr jeg dette?"

08.06.2012 @ 15:27 i Hverdag 0 kommentarer

Dette kan bli spennende, har aldri smakt sushi før, og fordi jeg er slik en priviligert blogger uten lesere så må jeg vel bare hive meg med på hipster/bloggtrenden.
Er ganske så usikker på om jeg tørr dette.

Oppdatert: Liker ikke sushi altså. 

Kjedelig jobb og fantastiske artister

08.06.2012 @ 00:01 i Hverdag 0 kommentarer

Nå har jeg akkurat fått plassert stumpen i senga og er på tur til å ta kveld. Har vært en ganske så kjedelig og ensformig dag på jobben i dag, har nesten ikke hatt kunder og hatt kjempegod tid til å vaske og gjøre arbeidsoppgaver. Bakeriet jeg jobber på stenger klokken 8, og man ska være ferdig med alt av stenging til klokken halv 9, og med tanke på at jeg ar ferdig med alt klokken kvart over 8 sier det litt om hvor lite det har vært å gjøre. Litt kjedelig da å bare stå i ro på jobben helt alene, men man får masse gjort om ikke annet! Elsker jobben min og digger alle jeg jobber sammen med, kunne ikka hatt en bedre jobb.
♥Bakeriet Myklevold.


Ellers dro jeg rett opp til ungdomshuset her i byen jeg jobber som frivillig for, Verdensteateret, og så litt på "Åpen Scene" som ble arrangert i dag. Mye gøy og masse talent! Fikk ikke tatt noen bilder av det, det eneste jeg fikk tatt bilde av var en gammel gitar som mangler en streng som lå på "backstage"-rommet.
Nå skal en sliten kriger ta kveld, så blogges vi imorgen.

SNAKKES! 

I ♥ NY

07.06.2012 @ 14:52 i Hverdag 0 kommentarer

Som jeg skrev i forrige innlegg så fikk jeg New York-gave fra broren min og kjæresten i går. Er superfornøyd og totalt forelsket i begge gavene! Dette får meg bare enda mer gira på å dra til USA, spesielt den ene gaven. Savner virkelig New York, er 5 år siden vi var der nå. Skulle ønske jeg var litt eldre når vi var der, kanskje jeg hadde satt litt mer pris på USA-turen da.
Men, har ikke tid til å skrive så mye, skal fikse meg, hive meg på scooteren og kjøre til byen på jobb.Se bort i fra at jeg ser helt rotte ut på bildet.. Men sjekk den herlige koppen! Den er rett og slett gigantisk. Elsker den seriøst ♥Fikk også et par orginale, marineblå TOMS! De er så nydelige og kjempebehagelig på. Hadde et par røde i fjor som jeg faktisk gikk så mye i at det ble hull i dem og de ble ganske så slitt.
Digger de, rett og slett. Tusen takk til broren min og kjæresten ♥
Men nå er det bare 40 minutter til jeg starter på jobb, så skal sminke meg og pakke med meg skifteklær så må jeg bare kjøre.

 SNAKKES!

 

Gave fra New York

06.06.2012 @ 19:55 i Hverdag 0 kommentarer

Heihå!

Nå sitter jeg med stumpen godt plantet i senga og skal til å begynne med papirene mine fra EF og fylle ut visum-søknad på nett. Syns det er litt skummelt jeg, tenk om jeg skriver feil liksom?
Uansett, broren min og kjæresten kom hjem fra New York i dag etter å ha vært der i omtrent 2 uker, og selfølgelig tok ha med seg gave! Ikke det at det var en overraskelse, jeg ba han faktisk om å kjøpe dette til meg da. Jeg er en krevende søster, I know.

Er ikke akkurat vanskelig å se hva jeg har fått! Men, senere i dag eller i morgen skal jeg ta bilder av noen små innkjøp jeg gjorde i går og ta bilder av gavene jeg fikk fra broren min.
Nå venter visum-papirene på meg, så jeg får blogge senere.

SNAKKES!
 

Starte å blogge?

31.05.2012 @ 00:54 i Hverdag 0 kommentarer

Heihå!

Det er vel på tide å ta i bruk denne bloggen nå, er det ikke? Nå er det bare rundt 2 måneder(!!!) til jeg forlater lille Narvik og reiser til store USA. Har enda ikke fått vertsfamilie, dessverre, men venter i spenning. Om ikke så lenge skal jeg og bestevenninnen min Marthe reise til O-town* for å fikse visum og diverse andre greier før vi reiser over dammen. Men akkurat dette kan jeg skrive mer om senere, nå er min største oppgave å komme delvis i gang med blogginga slik at jeg greier å fortsette med blogginga i USA.

Blir dessverre bare et dårlig iPhone-bilde, håper dere overlever. Har verken kamera eller datamaskin at the moment så dere får bare leve med dette.

SNAKKES

*O-town = Oslo, for folk som ikke skjønner det. 

hits