Arkiv mned: mai 2012

Kontakt meg

31.05.2012 @ 04:55 i Tanker 0 kommentarer

Vil du vite mer om meg, min utvekslingsreise, mine erfaringer med EF eller har noe som helst annet på hjertet?
Jeg elsker å få e-mails, så bare send i vei til ihagholt@hotmail.com. 
Hvis du ikke er like old-fashion som meg så kan du like greit kontakte meg på noen av disse plassene:

Facebook: Ingrid Arntzen Hagholt
Skype: Ingrid.a.h
MyEF: ihagholt@hotmail.com / Ingrid Arntzen Hagholt
 

TestTestTest

31.05.2012 @ 04:37 i Videoblogg 0 kommentarer

testtesttesttesttesttesttest

Om meg

31.05.2012 @ 04:25 i Tanker 0 kommentarer

Hei.

Mitt navn er Ingrid Arntzen Hagholt, er en 1995-modell som er født og oppvokst i Narvik by. I fra sommer 2012 til sommer 2013 skal jeg bo sammen med en ukjent familie i USA. Hvor jeg skal eller hvem jeg havner hos vet jeg ikke enda, men uansett hvor jeg havner eller hvem jeg får til familie så skal dette bli mitt drømmeår.

Jeg har et mål for øyeblikket; jeg skal oppleve verden! Jeg vet ikke hva som kommer til å skje etter dette utvekslingsåret, men jeg vet at dette bare er starten på min reise rundt om i verden. Grunnen til jeg reiser til USA er for å bli selvstendig, oppleve en ny kultur, få nye venner og bare rett og slett leve livet i et annet land og ta til meg all kunnskapen jeg kan få av det. Jeg reiser med organisasjonen EF og er superfornøyd.

Bortsett fra å sysle med utvekslinga liker jeg å være sammen med verdens beste venner (sånn som alle andre småjenter), drive på med hest nå og da, høre på den herligste musikken, fotografere av og til, og leke med sminkesamlingen min. Ellers jobber jeg som en gud på et lokalt bakeriutsalg som ekspeditør, og liker og både bruke og spare pengene jeg tjener der.

Bestevenninna mi Marthe skal også på utveksling over dammen, bloggen kan du sjekke ut her. Vi prøver begge å spare slik at vi kommer oss til Hawaii rundt februar 2013, sånn at vi kan ha en fantastisk, tårevåt reunion før vi skilles igjen i rundt 4 måneder til. Så jeg kan love dere at jeg kommer til å savne både henne og alle vennene mine så mye at det verker bare ved å tenke på det.

Kan faktisk ikke tro at jeg forlater alle disse syke menneskene frivillig. Er så glad i dem alle ♥

Starte å blogge?

31.05.2012 @ 00:54 i Hverdag 0 kommentarer

Heihå!

Det er vel på tide å ta i bruk denne bloggen nå, er det ikke? Nå er det bare rundt 2 måneder(!!!) til jeg forlater lille Narvik og reiser til store USA. Har enda ikke fått vertsfamilie, dessverre, men venter i spenning. Om ikke så lenge skal jeg og bestevenninnen min Marthe reise til O-town* for å fikse visum og diverse andre greier før vi reiser over dammen. Men akkurat dette kan jeg skrive mer om senere, nå er min største oppgave å komme delvis i gang med blogginga slik at jeg greier å fortsette med blogginga i USA.

Blir dessverre bare et dårlig iPhone-bilde, håper dere overlever. Har verken kamera eller datamaskin at the moment så dere får bare leve med dette.

SNAKKES

*O-town = Oslo, for folk som ikke skjønner det. 

hits