Arkiv mned: juni 2012

INNKJØP 08.06.12

08.06.2012 @ 20:39 i Blogg 0 kommentarer

Fikk både lønning og feriepenger i dag så lot meg selv shoppe litt på Kicks etter skolen. Ble noen småting og en singlet, og bankkontoen min mangler 1000kr.
Jippi for ferielønn!

Veet Hair Minimising Body Lotion // I love... mango & papaya body scrub // I love... mango & papaya shower gel
Bama Silky Comfort // Ralph Lauren 1, the big pony collection // O.P.I Nail Lacqer "Kiss me on my tulips"
Make Up Store Cover All Mix concealer // Cotton Pads by H&M // Cotton Stick by H&M // Cleansing Wipes by H&M

Kjøpte alle disse herlige produktene, elsker virkelig alle produktene, spesielt parfymen, lukter virkelig himmelsk!
Kjøpte singleten under også på Urban for 99kr, var salg der inne så måtte slå til.

Den er egentlig ganske rar på, men likte fargene så godt og den er så baggy at den kommer garantert til å bli deilig å bare hive over bikini og en skjorts ellernoe for å dra på stranden.
Sommer i mitt ♥


 

"Hmm, tørr jeg dette?"

08.06.2012 @ 15:27 i Hverdag 0 kommentarer

Dette kan bli spennende, har aldri smakt sushi før, og fordi jeg er slik en priviligert blogger uten lesere så må jeg vel bare hive meg med på hipster/bloggtrenden.
Er ganske så usikker på om jeg tørr dette.

Oppdatert: Liker ikke sushi altså. 

Kjedelig jobb og fantastiske artister

08.06.2012 @ 00:01 i Hverdag 0 kommentarer

Nå har jeg akkurat fått plassert stumpen i senga og er på tur til å ta kveld. Har vært en ganske så kjedelig og ensformig dag på jobben i dag, har nesten ikke hatt kunder og hatt kjempegod tid til å vaske og gjøre arbeidsoppgaver. Bakeriet jeg jobber på stenger klokken 8, og man ska være ferdig med alt av stenging til klokken halv 9, og med tanke på at jeg ar ferdig med alt klokken kvart over 8 sier det litt om hvor lite det har vært å gjøre. Litt kjedelig da å bare stå i ro på jobben helt alene, men man får masse gjort om ikke annet! Elsker jobben min og digger alle jeg jobber sammen med, kunne ikka hatt en bedre jobb.
♥Bakeriet Myklevold.


Ellers dro jeg rett opp til ungdomshuset her i byen jeg jobber som frivillig for, Verdensteateret, og så litt på "Åpen Scene" som ble arrangert i dag. Mye gøy og masse talent! Fikk ikke tatt noen bilder av det, det eneste jeg fikk tatt bilde av var en gammel gitar som mangler en streng som lå på "backstage"-rommet.
Nå skal en sliten kriger ta kveld, så blogges vi imorgen.

SNAKKES! 

I ♥ NY

07.06.2012 @ 14:52 i Hverdag 0 kommentarer

Som jeg skrev i forrige innlegg så fikk jeg New York-gave fra broren min og kjæresten i går. Er superfornøyd og totalt forelsket i begge gavene! Dette får meg bare enda mer gira på å dra til USA, spesielt den ene gaven. Savner virkelig New York, er 5 år siden vi var der nå. Skulle ønske jeg var litt eldre når vi var der, kanskje jeg hadde satt litt mer pris på USA-turen da.
Men, har ikke tid til å skrive så mye, skal fikse meg, hive meg på scooteren og kjøre til byen på jobb.Se bort i fra at jeg ser helt rotte ut på bildet.. Men sjekk den herlige koppen! Den er rett og slett gigantisk. Elsker den seriøst ♥Fikk også et par orginale, marineblå TOMS! De er så nydelige og kjempebehagelig på. Hadde et par røde i fjor som jeg faktisk gikk så mye i at det ble hull i dem og de ble ganske så slitt.
Digger de, rett og slett. Tusen takk til broren min og kjæresten ♥
Men nå er det bare 40 minutter til jeg starter på jobb, så skal sminke meg og pakke med meg skifteklær så må jeg bare kjøre.

 SNAKKES!

 

Gave fra New York

06.06.2012 @ 19:55 i Hverdag 0 kommentarer

Heihå!

Nå sitter jeg med stumpen godt plantet i senga og skal til å begynne med papirene mine fra EF og fylle ut visum-søknad på nett. Syns det er litt skummelt jeg, tenk om jeg skriver feil liksom?
Uansett, broren min og kjæresten kom hjem fra New York i dag etter å ha vært der i omtrent 2 uker, og selfølgelig tok ha med seg gave! Ikke det at det var en overraskelse, jeg ba han faktisk om å kjøpe dette til meg da. Jeg er en krevende søster, I know.

Er ikke akkurat vanskelig å se hva jeg har fått! Men, senere i dag eller i morgen skal jeg ta bilder av noen små innkjøp jeg gjorde i går og ta bilder av gavene jeg fikk fra broren min.
Nå venter visum-papirene på meg, så jeg får blogge senere.

SNAKKES!
 

Utvekslingsutfordring

06.06.2012 @ 11:49 i Utveksling 0 kommentarer

 Tenkte siden jeg ikke blogget i går og siden jeg har tid til å blogge nå så kan jeg hive inn en "Utvekslingsutfordring"!

Hvor skal du dra på Utveksling?
Jeg skal rett over dammen til U to the S to the A!

Hvilken organisasjon reiser du med?
Jeg reiser med EF, eller Education First. Fantastisk organisasjon med utrolig behjelpelige ansatte. 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp? 
Jeg har egentlig ikke noen spesielle ønsker, bortsett fra i nærheten av Richland der tanten og onkelen min bor. Sånn egentlig er det uansett hvor jeg havner så lenge jeg liker familien, men hadde ikke sagt neitakk til New York, Washington, California eller Arizona. Men vi får vente og se.

Har du fått familie eller gjort stats-/regionsvalg?
Nei og nei. Jeg ville ikke ta verken stats- eller regionsvalg nemlig fordi jeg vil la alle mine muligheter være åpne slik at de kan finne den perfekte vertsfamilien for meg. Gleder meg masse til å kunne si "Jeg har fått familie!".

Skal du på forberedelsesleir?
Skal dessverre ikke på noe camp før utvekslingsåret, men tror jeg kommer til å være minst like forberedt på året mitt i utlandet som camp-deltagerne.

Hva gleder du deg mest til?
Gleder meg til absolutt alt! Oppholdet, møte familien, få nye venner, oppleve skikkelig amerikansk "school spirit", prom, homecoming++
Kunne fortsatt i det uendelige. Kommer til å bli the year of my dreams. 


Hva gruer du deg mest til?
Forlate familien min og vennene mine. Kommer garantert til å savne gamle rutiner etterhvert, jeg blir mest sannsynlig å legge på meg og det blir nok å komme dager hvor jeg angrer på at jeg dro. Men til tross for alt dette kommer jeg til å ha enda mer å glede meg til. Gruer meg også til jeg blir 18 og faktisk ikke har muligheten til å kunne ta min første lovlige øl. Høres ut som en alkoholiker da men er jo ganske stas her hjemme å kunne ta seg ei pils eller noe når man faktisk har fylt 18. Ellers blir det også litt kjipt og ikke kunne ta lappen med en gang du er 18.


Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?
Jeg driver ikke på med noe sport, og har ikke gjort det på mange år, bortsett fra ridning. Jeg kommer nok til å prøve meg på en eller annen sport der nede, men er enda usikker på hvordan. Kanskje vollyball, eller tennis, eller kanskje svømming? Hvem vet, kanskje jeg kan holde på med hest der nede. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er noe spesielt glad eller flink i lagsport, så tror ikke jeg kommer til å starte med det.
Hva kommer du til å savne mest?
Som alle andre kommer jeg selvfølgelig til å savne familien min, vennene mine og gamle rutiner. Kommer også til å savne hjemmet mitt, friheten jeg har her hjemme, den lille byen min og god, gammeldags norsk mat.

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?
Har ikke bestilt noe eller har noe i boks, men jeg krysser virkelig fingrene for at jeg greier å knø meg til Hawaii med bestevenninna mi.

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt.
New York, sånn som alle andre, Hawaii, tanta og onkelen min i Richland og kanskje California.

Tror du dette blir et bra år? 
Dette året kommer til å bli mitt drømmeår! Året blir så bra som du gjør det til selv, og det kommer til å bli fantastisk, uansett. Kan virkelig ikke vente med å starte dette året.

 

To-do list

06.06.2012 @ 01:51 i Utveksling 0 kommentarer

Stjelt fra Silje

Generell
Informasjonsmøte med EF (04.06.12)
Ta den siste hepatitt vaksinen. (Er ikke sikkert jeg skal ta den.)
Sende inn alt av papirer som skal sendes til USA

Vertsfamilie
Få vertsfamilie.
Facetime/Skype med vertsfamilien.
Kjøpe gave til vertsfamilien.

Skole
Søke skoleplass for skoleåret 2012/2013.
Printe ut læreplanmål i norsk, historie, matte og fransk.
Sende inn karakterkortet for andre termin. (Om nødvendig)

Visum
Ordne et nytt pass.
Få DS-2019 i posten.
Bestille time på Ambassaden.
Ta passbilde som godkjennes av ambassaden.

Stipend
Skaffe forhåndsgodkjennelse på året fra skolen.
Søke stipend med lånekassen.

Annet
Rydde rommet mitt, og kaste det jeg ikke trenger.
Skaffe meg nytt bankkort.
Lage pakkeliste 
Lage månedesbudsjett 

Kommer garantert til å oppdatere denne etterhvert!


Fake a smile. Woop-woop alle elsker dårlige webcam-bilder. Beklager.

Avreisemøte

04.06.2012 @ 21:07 i Utveksling 8 kommentarer

Hei på dere!

I dag har jeg vært på avreisemøtet for EF-studenter som skal reise til utlandet året 2012/2013 med programmet High School Year Abroad.
Var kjempekoselige folk som holdt møtet og fikk svar på alle spørsmål jeg hadde. Lærte masse nytt og tok en hel haug med notater. Slike møter får deg virkelig til å innse at det ikke er lenge til man drar bort fra alt det gamle for å oppleve noe helt nytt. Det er faktisk bare 2 måneder +/- til jeg drar! Er kjempegira på alt sammen og er superstoka på å få familie og alt sånt.
 Har fått vite at det er stor sjangse for å havne en plass der det er mulig å drive på med ridning! Dette er fordi man som oftest havner på små plasser, og på små plasser er det gjerne rancher eller små staller rundt omkring. Ble kjempeførnøyd da jeg hørte det med tanke på at jeg aldri har holdt på med noen annen sport, og jeg er virkelig ikke en sportsperson. Så hvis jeg er heldig så kan jeg ta opp ridningen der borte. Ellers så gikk vi ganske fort igjennom møtet siden møteholderene ikke ville holde oss inne på grunn av det fine været, som det er veldig sjeldent at vi har. Har vært masse sol og ganske varmt ute i dag til en forandring.
 

Ellers så beklager jeg så mye for at jeg ikke har blogget, men skole-pc'en min har tullet seg helt til og jeg får ikke fjernet noe som heter trege taster, og jeg har prøvd seriøst ALT. Så har hatt store vanskeligheter med å fått blogget på grunn av det. Men fikk heldigvis liv i den gamle datamaskinen min, så kan blogge fra den.

Ellers så blir nok bloggingen bedre fremover og jeg beklager et litt kjedelig innlegg, menmen.
Nå skal jeg begynne å fikse litt på designet og lese gjennom alle EF-papirene mine og sørge for at alt er på stell.

 ♥SNAKKES

hits