Arkiv mned: august 2012

Long time, no see

30.08.2012 @ 08:15 i Blogg 0 kommentarer

Heisann allihopa!

Joda, jeg har faktisk blitt litt svensk den lille tiden jeg har vært her nede, takket være super-svenske-vennen Kajsa
Anywaaaays, har skjedd litt av hvert siden jeg blogget sist, altså 10 dager siden +/-. Har blant annet hatt min første skade her i USA, som gjorde at jeg måtte på sykehuset!

Det som skjedde var at jeg var hos Kajsas velkomstfamilie sammen med henne og vi skulle ut sammen med v.moren og ri. Både jeg og Kajsa gledet oss skikkelig siden vi skulle først ut å ri, så dra å shoppe litt skolesaker ++ på Pismo Outlet. Så vi dro og hentet hestene sammen med Vanessa* og knøt dem fast i gjerdet, jeg spurte Vanessa om jeg skulle knyte en sikkehetsknute** men hun sa at det ikke var nødvendig siden hestene var så rolig og snille. Plustelig klikker det for hesten til Vanessa, som står bundet rett ved siden av min hest og han kommer seg ikke løs siden vi bare surret tauet rundt en jernstolpe. Hesten min, som jeg sto ved siden av ble også livredd, så han begynner å skal rive selg løs, og drar med seg store deler av metallgjerdet siden han ikke kommer seg løs, han steiler og drar, og løper rett i meg. Dette resulterer i at jeg tar tak i gjerdet med venstre hånd, og på et eller annet magisk vis får jeg fingeren i mellom den "snurren", som er surret rundt metallgjerdet, så hver eneste gang hesten rykker med hodet, strammer tauet hardt rundt tommelen og metallgjerdet. Jeg klarte ikke å komme meg løs før det var gått 1-2 minutter, og da måtte vi springe på kjøkkenet og kjøle den ned. Så hev vi oss i bilen og kjørte på sykehuset. Og dette er jo Amerika, så vi måtte fylle ut masse skjemaer osv. og det tok så lang tid at når vi var ferdig så gjorde det ikke så vondt lenger, så vi dro bare hjem. Knakk den heldigvis ikke, men jeg "misplaced it" eller hva dem nå sa. Så nå sitter jeg her med 1 stk. blå og hoven tommel, som jeg ikke kan bevege på.

Sånn bortsett fra det så er jeg flyttet til en permanent familie nå! Bor sammen med alenemoren Irene, datteren Dalice og sønnen Dakota. Dalice er 16 år, altså 96-er, og Dakota tror jeg er 14 eller 15 år. Kjempesøt familie som jeg trives veldig hos. Er veldig førnøyd at jeg fikk en v.søster på rundt min egen alder, er mye lettere å få seg venner da, og jeg vet at jeg alltid har henne her uansett.
Så imorgen (fredag) skal vi til L.A og se en konsert med et boyband som heter IM5 tror jeg. Sykt kult coverband, som jentene her digger. Skal sammen med Dalice og 4-6 venner av henne, så det kan jo bli kult. På lørdag skal jeg kanskje til SLO***, og senere sitte barnevakt for broren til Kathy sammen med Dalice og tjene litt $$$. Og på søndag igjen skal vi p noe som heter "The Grad" tror jeg, er noe disco-lignende for folk under 21 tror jeg, er virkelig ikke helt sikker, men blir gøy sammen med jentene uansett!

Beste i verden! Starbucks Passion Iced Tea Lemonade, sweetened ♥ ♥  ♥  Også er den jo rosa da, stort pluss!

Tommelen rett etter ulykken, hadde ikke rukket å få den fancy blåfargen den har den dag idag.

Skal forhåpentlig vis se Mac Miller live i September!!


Tok meg en joggetur rund i området i går (onsdag), fant mange søte, små gater som minner om Wisteria Lane.


Verdens beste familie ♥ Dette er min velkomstfamilie, + to andre studenter.
Fra venstre: Meg, Kathy, Craig, Eric****, Kelly*****, Kajsa
Nede fra venstre: Kyle****** og Tak

*Vanessa var vertsmoren/velkomstfamilien til Kajsa.
** Sikkerhetsknute er en knute man bruker når man binder hester fast, slik at du kan dra i en ende av tauet og hestene er løse og kan løpe avgårde.
*** SLO = St. Luis Obispo, en by i nærheten av Santa Maria
**** Eric, kjæresten til dattera til Kathy
***** Dattera til Kathy 
****** Sønnen til Kathy
JA JEG ELSKER STJERNER!

♥SNAKKES 

SIX FLAGS, UNIVERSAL OG HOLLYWOOD

18.08.2012 @ 06:22 i Utveksling 2 kommentarer

JEG ER I LIVE! Og lever i beste velgående.

Har vært super busy de siste dagene, har vært i L.A, Six Flag, har hatt masse skolegreier som måtte fikses, første skoledag++ Det er helt crazy!
I dag var første dagen på på skolen hvor vi hadde timer, eller vi fikk introduksjon av alle fagene vi skal ha dette semesteret, ufattelig mange kule lærere som får alt til å virke lett! Samtidig tror jeg dette kan bli et ganske så tungt år, siden vi får mye arbeid, prosjekter, lekser og pop-quizzes. Skal vel greie det på et eller annet vis, alle lærerne var veldig forståelsesfulle med tanke på at jeg og noen andre er utvekslingsstudenter, og kanskje ikke er like forberedte eller gode i engelsk som andre.

Ellers har jeg vært i L.A, på Universal Studios og Six Flags! Dro sammen med noen andre utvekslingsstudenter og en vertsfar, så først var vi på Six Flags, så dro vi til L.A bare for å se litt rundt og ta noen bilder fremfor Hollywood-skiltet. Mario, vertsfaren til ei jente her nede var sjåfør for dagen, utrolig hyggelig mann! Jeg presterte faktisk å bli litt våt når vi var på Six Flags på grunn av den ene karusellen, så insulinpumpen min sluttet å funke. Det ble ganske krise siden jeg ikke fikk insulin i kroppen, men Mario greide heldigvis å få kontroll på situasjonen og alt fikset seg. Kan jo informere om at pumpen funker igjen, og alt går bra!

Den ene karusellen vi tok, den går 400 feet opp i været, helt siiiiiick!

Meg og Teresa opp-ned da, siden jeg ikke fikk snudd bildet.

Six Flags, bildet tatt fra bilen. Tok mer eller mindre ALLE karusellene. Skummelt.Så morgendagen blir tilbrakt på stranden sammen med andre studenter i fint vær! Da blir det tanning og kos, hvis jeg er heldig så blir flass-flekkene på skuldrene mine å forsvinne etterhvert.
Skal prøve å gi dere en update i morgen på hvordan det går. Så nå står Pretty Little Liars, en flaske vann og pysjamas på menyen så er det nattinatt.

SNAKKES! 


 


INNKJØPSVIDEO

14.08.2012 @ 06:03 i Videoblogg 5 kommentarer

Spørsmål? Skriv i kommentarfeltet!

INNKJØP 11.08.12/12.08.12

13.08.2012 @ 08:14 i Utveksling 7 kommentarer

Hejoghopp

Nå er det go kveld i stugo her i heimen. Altså det begynner å nærme seg leggetid med andre ord, klokken er 22:01 og det er sent for hardtarbeidende krigere som meg selv.
Dagen har vært nokså innholdsrik, startet hele greia med en liten skypedate med moren min i litt over 1 time, så en kort telefonsamtale med daddyc00l. Deretter var det rett ut av huset å møte 4 andre utvekslingsstudenter, og etter det igjen dro jeg og ei australsk jente som heter Teresa og shoppet inn litt skoleklær. Dessverre kan jeg ikke bruke noen av toppene jeg har kjøpt siden det står i kleskoden til skolen at man må bruke en farget skjorte med krage hver dag, så må nok gå til innkjøp av noen polo-gensere.

ENOUGH WITH THE TALKING! Her kommer innkjøpene både fra gårdagen da jeg shoppet med Fredrik, og fra dagen i dag med Teresa. Enjoy!Hvit gjennomsiktig topp med åpen rygg og foldete utringning // GUESS
Svart stoffbukse // SFL*
Blomstertopp med foldete utrigning og blondedetaljer på ryggen // SFL
Kort shorts // Aèropostale
Lyserød singlet med striper og lomme // Levi'sPeachfarget genser med hvite striper // Ralph Lauren
Lilla, gjennomsiktig t-skjorte // Calvin Klein
Rosa t-skjorte med hvite striper // Ralph Lauren
Shorts // Levi's
Beige genser med blondedetaljer på ryggen // SFL
Kort yoga-bukse // Aèropostale
Truser // AèropostaleBeige kilhæler // SFL
ChicBoom // SFL
Pengebok // Calvin Klein
NYX false lashes // SFL
E.L.F false lashes // SFL
E.L.F Waterproof eyeliner // SFL
GUESS parfyme // GUESS
Pantech telefon // Verizon

Storshopper eller? OHYEAH! Nå skal jeg se et par episoder Family Guy, så er det godkveld og godnatt her.
CALIsuss til alle dere :-*

 

AMERICAN HAPPINESS

12.08.2012 @ 05:49 i Utveksling 2 kommentarer

I'm still alive everyone!

Neida, skal ikke skrive på engelsk. Tenkte bare å springe innom med en liten update til dere. I dag har jeg vært på stranden med Kathy, noen venner av henne og 6 andre utvekslingsstudenter. Superkoselig gjeng, tror nok jeg kommer til å trives her! Har blant annet møtt 3 norske etter den 1 og en halve dagen jeg har vært her, og jeg skal gå på skole med to av dem. Så hele dagen startet på stranden, hvor jeg og en som heter Fredrik og en som heter Oscar dro å spiste og bare chillet sammen. Senere dro jeg og Fredrik på et Outlet-mall opplegg der jeg fikk shoppet litt klær, parfyme, en bag ++ for så å dra ut å spise med alle studentene senere.

Herregud, jeg kom frem i går på dagen, og jeg skulle egentlig vært her i overigår, men presterte faktisk å miste det siste flyet mitt, så måtte overnatte i San Fransisco. Bare jeg som greier noe sånt...
MEN nå skal jeg hive på meg litt sminke, så skal jeg ut på kino med gutta boyzzz liksom, funfunfun. Beklager så masse for et helt skada innlegg, men jeg er småstressa og litt trøtt, såeeeeh.

Chillet med The Huger Games på flyet fra London til San Fransisco ♥
Beste grønne teen i hele verden!


Bilder jeg tok av skolen når vi va der og planla timeplanene våre.

Og til slutt, stranden vi var på. Den var utrolig nydelig, ikke for mange mennesker og ikke over-ekstremt-hjelp-jeg-kan-ikke-bade-i-dette kaldt i vannet, så jeg overlever!

Meeen, kinoen og guttene venter såeh CYA!

- xoxo Norwegian girl, eheheheh

 

hits