Arkiv mned: september 2012

SPØRSMÅL?

27.09.2012 @ 21:39 i Utveksling 11 kommentarer

Tenkte jeg skulle lage en videoblogg i nærmeste fremtid og svare på litt forskjellige spørsmål. Svare på det aller-aller meste, så bare spør i vei, uansett om det handler om utveksling eller privatliv eller whatever! SPØRSPØRSPØR!Jeg har verdens beste venner, og poster fremdeles de samme ganle bildene siden jeg er for lat til å ta nye ♥
QUESTIONS DOWN THERE ↓↓ 

hektaaaa

25.09.2012 @ 08:03 i Hverdag 0 kommentarer

Sangen som går på repeat på spotify heleeeee tiden! Elsker den, dritdigg å trene til.

Skulle bare stikke innom og si at det skjer fremdeles lite her. Jogget meg en tur til CVS idag, handlet inn litt diverse mat, blandt annet rug-knekkebrød! Så fra nå av blir det rug-knekkebrød med leverpostei/svolværpostei som skolemat, begynner å bli sånn passe lei junk og usunn mat, så nå er det full skjerpings! Kjøpte også noen grenola-bars og Arizona-te, yumyum ♥
Ellers har dagen gått til skole, lekser, jogging og skyping med mamma, vi fikk ikke skypet igår så tok det igjen idag.
Sånn helt off topic; GLEDER MEG SÅ SIIIIIIICK masse til helgen! Skal som jeg har nevnt tidligere på Borgore-konsert, altså dupstep/rave-konsert sammen med Dalice, Sam og kjæresten til Sam + noen kompiser tror jeg. Kommer til å bli helt sjukt rått, har ikke vært på en skikkelig konsert siden jeg kom hit, så er vel på tide! Råder alle til å sjekke ut Borgore, eller kanskje ikke alle.. Ganske fyfy-tekster på noen av sangene, og musikken er ganske spesiell, men kommer til å bli gøy. Sam har vært på en Borgore-konsert før og sier det er dritkult.
Bare fordi jeg har null bilder å dele med dere, og jeg elsker brotips.
Nå skal jeg legge meg ned og sove, opp litt tidlig imorgen, og klokken er faktisk 23:00 her! Sent liksom x'DD

♥ SNAKKES 

FEEL SO CLOSE TO YOU RIGHT NOW

20.09.2012 @ 07:11 i Blogg 0 kommentarer

Bow your heads for this mornings prayer and plagde.

Sånn starter hver eneste dag, bortsett fra helgene her i Amerika. Jeg kommer til å være den nye Jomfru Maria når jeg kommer hjem altså, elsker virkelig religionsklassen som jeg har hver morgen ♥♥♥
JK.
Gidder i grunn ikke å beklage for dårlig blogging, for det er min blogg, mitt liv, whatever. Men kan jo informere alle om at jeg har det supert her i Amerika! Har de beste vennene, beste familien, en OK skole++ Har som regel alltid masse å gjøre, men bruker fremdeles store deler av dagen på å gjøre lekser og sove siden jeg legger meg sjuukt seint på kveldene, snakker jo med vennene hjemme i gamlelandet Noreg! Ellers så bruker jeg helgene på å være sammen med jentegjengen. Forrige helg var jeg på stranden med jentene og noen andre u.studenter, spiste middag med "gjengen" og var bare sosial, rett og slett. Sånn bortsett fra det har jeg brukt ganske mye penger, så nå blir det skjerpings! Jeg svidde av noen 100-lapper i dag (i norske kroner selvfølgelig), men det var høyst nødvendig vil iallefall jeg si. Neste helg skal jeg, søster Dalice og ei som heter Sam på konsert med dubstep-DJ'en Borgore, og jeg MÅTTE ha noen nye klær jeg kan ha på meg. Det eneste som eksisterer i klesskapet mitt er "school appropriate", altså lange bukser, skjorter med "collars" og langarmede skjorter, goså med collars da selvfølgelig... Dumme dresskode.
Så gikk til innkjøp av en rosa skjorts og en blondetopp, skikkelig søtt! Den rosa skjortsen overtalte jeg meg selv at jeg måtte ha siden folk på slike konserter som oftest kler seg HELT crazy, så jeg vil ikke være den eneste som er helt svart/hvitt, og fordi YOLO vet dere.

Har også fått pakke fra mamma(♥), var i syvende himmel da jeg fant den ved døra vår. Fikk masse ymse greier, blant annet norsk sjokolade! Herregud, som jeg skrev på facebook; nådde seriøst nirvana!
Skal se om jeg ikke greier å komme med oppdateringer litt oftere, men det som er problemet er at livet mitt er ikke så ufattelig spennende her i Amerika, er liksom akkurat som hjemme, bortsett fra at jeg er på en større, varmere plass med nye mennesker. Jeg er et kjedelig menneske.
Men jeg venter på noen greier i posten fra eBay, så det blir innlegg når jeg får greiene! Hahaha, ikke det at dere hjemme bryr dere om det, menmen dere får overleve.

 
Best ♥ Kendra, meg, Dalice, JJ og Jes, og Vanessa var der også, hun bare var ikke med på bildet.

Ble bildekollasjer, så slipper det å bli så mange bilder! Det er blant annet bilder av jeg som trener (oh yes!!), skilpaddene vi har fått oss, pakke som jeg fikk fra mamma, mat, den obligatoriske skolebussen og litt annet random! Elsker forresten konsertantrekket jeg har kjøpt ♥ lovelovelove life.

 SNAKKES!

 

 

I couldn't get through Mondays without knowing you're equally miserable

11.09.2012 @ 08:24 i Utveksling 0 kommentarer

Det er virkelig vanskelig å beskrive mitt hat for mandager godt nok skriftlig. Etter en super helg er det vanskelig å dra seg tilbake på skolebenken, der det arbeid, arbeid og mer arbeid.
Det er en hard overgang fra norsk til amerikansk skole. På skolen jeg går på nå så bruker vi ikke datamaskiner, vi får lekser i mer eller mindre alle fagene hver dag og det blir automatisk vanskeligere når det er på et fremmed språk. I tillegg så er jo jeg vant til å gå på skolen fra klokke 08:00 til 13:30 i Norge, her i USA er det fra 07:45 til 14:30. Det er i grunn ikke så stor forskjell, men jeg skal love dere det merkes. Men jeg overlever, og dette begynner og bli hverdagen min, og jeg kunne ikke hatt det bedre i et annet land.
Jeg har en super familie, med søsken jeg er blitt kjempeglad i og verdens greieste vertsmor. Jeg føler meg virkelig hjemme her, og jeg er veldig lik familien min. Vertsmor Irene har flere ganger sagt at man skulle tro jeg var hennes egen datter siden jeg er så lik henne og ungene hennes i oppførsel, noe jeg tar som et godt tegn.

Ellers var jeg i SLO og shoppet litt på lørdagen. Fikk med meg to kjoler, et par sko og litt andre småting jeg kan bruke når vi har kirkedag/pyntedag på skolen, hvis jeg skal i kirken eller hvis jeg har noen andre grunner til å pynte meg. Etter et par timers shopping i SLO var det rett hjem og pakke ned den mest crazy sminken jeg eier, siden jeg skulle overnatte hos Kendra sammen med v.søster og mange andre jenter siden det var årets første "dance" på skolen. Det var 'Blacklight dance' så alle tok på seg klær i hvitt og neonfarger, sminket seg med masse glitter og klippet opp glowsticks og tok det flytende innholdet over hele kroppen. Dansen var helt OK, DJ'en var ikke den beste og alle freshmen-kidsa var ganske kleine, så mange gikk bare rundt og var awkward, MEN det måtte jo oppleves.

Søndagen brukte jeg på å være alene og sove. Jeg hadde ganske mye hjemlengsel, og det som hjelper MEG meg min hjemlengsel er å sove, for da slipper jeg å tenke på de hjemme. Så jeg skypet med mamma, ryddet rommet og sov. Jeg hadde også "misplaced" et smykke jeg fikk av mamma før jeg dro, som jeg også har forlovelsesringen hennes på, så jeg var kjemperedd og superlei meg siden jeg ikke fant det. Har heldigvis funnet det nå, og har lovet meg selv at jeg ikke skal ta det av med mindre jeg  og hvis det har seg sånn at jeg må ta det av, så skal jeg legge det en trygg plass hjemme.

Så nå skal jeg legge meg ned med US History-boka og lese til en helt grusomt, vanskelig prøve vi har i morgen. Jeg skjønner rett og slett ingenting i det faget.
Har også skypet med broren min og Helle i dag, var veldig koselig å høre stemmene til begge to. Har ikke snakket med Andreas på en stund, så vi fikk snakket i rundt en halvtime før han måtte gå siden han skulle på skolen. Savner han masse ♥ Håper vi får snakket mer senere, og kanskje snakke litt oftere! Men nå roper senga og boken på meg, så vi får se om jrg ikke får blogget i morgen!


(sidenote: masse random bilder siden jeg ikke har overført de nyeste. Latskap amen♥)

♥ SNAKKES

 

Be hanging around with girlies

03.09.2012 @ 04:54 i Utveksling 0 kommentarer

Sitter bare og er kuuuul med jentene. Bestemte oss for å dra til Gabby og Yesenia's for å bare chille. Så nå skal vi smelle på en film og chille. Jeg har sittet klistret til twitter i hele dag, stakkars Wellington (<3)-gutta blir spammet ned av meg.
Men nå skal vi se film, og det ble en kort oppdatering siden jeg er, som alle vet, dødskul ;ppPPppPpP
Snakkes folkens!

Btw: elsker å være stalkerrr

Celebrity crush!

02.09.2012 @ 03:30 i Utveksling 0 kommentarer

Gårdagen var rett og slett A-MAZ-ING!
De usle 3 timene til Los Angeles var definitivt verdt det. Musikken var super, fått nye favorittband, tok bilder med forskjellige band, fikk VIP-billetter +++ Alt i alt, den beste kvelden i Amerika så langt.
Så hele dagen startet med å stå opp klokken 7 for å dra på skolen osv. St. Jospeh Knights Varsity Team skulle spille sin første kamp, noe som var litt trist at jeg ikke fikk med meg siden det var første hjemmekampen, meeeen det går bra, siden konsertene var så fantastisk bra. Så etter skolen var det rett hjem og fikse trynet, pakke stuff og spise før turen gikk til City Walk i L.A.
Det var 1 artist og 4 band som spilte i løpet av kvelden.
De som spilte var:

- Jasmine Poncelet
- VanJess
- Wellington
- All Day Everyday
- IM5 + Bella Thorn

Ikke noen spesielle band som er kjent i Norge, men herreguud de var fantastiske. Favorittene mine var da 'All Day  Everyday' og 'Wellington' (♥). De var liksom ikke fullt så boy band-ish, og jeg likte musikk- og klesstilen begge bandene hadde, hehe. Tok noen bilder og videoer som jeg legger ut lenger ned, så kan jeg jo informere om at jeg og Ricky fra Wellington nå er BFFL's liksooom. Love of my life.
Ellers så fikk vi faktisk VIP-billetter, ikke spør meg hvordan, men moren til to jenter som heter Gabby og Yesenia greide faktisk å skaffe det til oss. Det startet med at vi sto helt OK, nesten fremst, men vi så ingenting siden det var noen småjenter med plakater fremfor oss, plutselig så jeg at alle jentene gikk, så jeg fulgte etter dem. De gikk bort til moren som hadde tatt oss med og hun sa "Don't make a scene now, get all the other girls we have to go. I got you guys VIP-tickets", vi døde, hele gjengen. Så den eneste tingen vi lovte de som jobbet der var at vi skulle lage liv og danse som galninger hele tiden siden vi fikk billettene.
Ellers så fikk jeg en sånn passelig god idè under den ene konserten; Jeg dro frem eyelineren min og skrev NORWAY i håndflatene, noe som resulterte i flere blikk fra artistene fra scenen. Konfransieren så det også og spurte om jeg var fra Norge +++ Veldig artig altså. Etter konsertene gikk vi på artist-jakt og fant noen vi kunne ta bilde med. Jeg snakket med han ene fra 'All Day Everyday' og lovte han at jeg skulle fortelle vennene mine i Norge om dem, sååå siden de som leser bloggen min er mine venner forteller jeg om dem her.

UANSETT, nok skriving nå, her er bildene og videoene!

 


Wellington - "California Girls" by Katy Perry 


IM5 - "Superman" acoustic


Min fremtidige mann liksom. Pff, we're homies now ♥
Ricky Ficarelli.


Justin Page, vokalist i All day Everyday! Starbucks Iced Tea Lemonade måtte jo være med på bildet da


Jose! Kjempesøt og hyggelig fyr, han er gitarist i Wellington ( ♥ ) som jeg også planlegger å gifte meg med en vakker dag.


Trey Wilson, spiller bass i 'All Day Everyday'. Vennligst ikke se på trynet mitt, var max sliten og svett.
Uansett, dette var fyren jeg snakket med, som jeg lovte at jeg skulle spre musikken deres til Norge! 

Meeen, nå gidder ikke jeg blogge mer, skal ut å nyte livet i California! Flere bilder fra konserten får dere forresten senere :)

♥ SNAKKES!

hits