Arkiv mned: oktober 2012

BESTE HELGA SÅ LANGT

11.10.2012 @ 06:12 i Utveksling 1 kommentar

Gidder ikke forklare alt for langt hva som skjedde denne helgen, kan heller lage en videoblogg senere når jeg får ♥MAC'EN♥ min. JUPP, jeg skal kjøpe meg mac!!!! Forhåpentligvis i morgen, siden PayPal bestemte seg for å være slem med meg i dag, så får ikke betalt. Så i morgen eller overimorgen legger jeg inn bestillingen. Er helt sykt hvor mye billigere det er for en mac her, hjemme koster det over 9000,- for en mac, uten noen ting med. Her kjøper jeg akkurat den samme macen for under 7000,- og jeg får med 1 års garanti, 5(!!) Apple øreplugger, tastaturbeskyttelse, og beskyttelse for hele macen, både på utsiden og skjermen i ROSA! 

Ellers har helgen vært helt super! Vi startet med å kjøre rundt i Hollywood/Sunset Boulevard på kjendisjakt, vi prøvde å finne Kat Von D siden hun hadde postet på Twitter at hun var på Sunset sammen med Deadmau5. Vi fant dem dessverre ikke. Dagen etter dro vi på kino, vi så filmen "Pitch Perfect", som anbefales på det sterkeste! Et par timer senere dro vi til Knott's Berry Farm, det var Halloween Horror Night eller noe sånt, kjempeskummelt.. Mer om det når jeg lager videobloggen. Vi brukte hele mandagen i Disneyland, altså: vi var der i over 12 timer, så var supersliten etter det. Var utrolig morsomt, og hadde det supert sammen med jentene og Dakota. Innkjøp viser jeg senere, eller i videobloggen som alt annet, hehe.

MEN, nå skal jeg slutte å skrive, slik at dette ikke ender opp som en novelle.

Alle klare for roadtrip!

Vi ble tegnet av en superklein fyr på Santa Monica Pier, syns selv jeg lignet helt sykt!
♥ Santa Monica Pier.Masse tilfeldige bilder fra Disneyland. Vi bestemte oss for å lage "serious face" på de fleste bildene som ble tatt på berg- og dalbanene, og noen ganger gjorde vi bare hva vi enn følte for, derfor alle er megaBOMB på alle bildene. Og Kendra prøvde en prinsessekjole som egentlig er egnet for 6-åringer. Dalice konkluderte at disse kjolene var for "Fat 6-year olds". 

Oooooog så følte jeg at jeg bare MÅTTE kjøpe denne når vi var på Knott's Berry Farm. Syns den var ganske kul, er jo Slash for de som ikke ser det :)))
SÅ, vi snakkes når vi snakkes, okei?

SNAKKES  (mye snakkes nå, hehehehe)

GOING TO L.A

06.10.2012 @ 01:58 i Videoblogg 0 kommentarer

Så vi snakkes vel når jeg kommer hjem fra L.A eller når jeg er der. Håper dere hjemme i Norge har det bra :-)
SPØRSMÅLSRUNDE HER! 

hits